Titel Koninklijk

home Omhoog Links Leden Boekingen foto reportage's gastenboek

Titel Koninklijk

Bij gelegenheid van het Koninklijk bezoek met koninginnedag 1994 aan de Noordoostpolder en Urk hebben wij als zeebodemkoor medewerking verleend, door te zingen op de stand van het groendorp Ens.

Toen hare majesteit koningin Beatrix met haar gevolg langs onze stand kwam bleef ze natuurlijk even staan luisteren naar de Zuiderzeeballade die wij op dat moment stonden te zingen. In de staart van het gevolg liep ook ZKH prins Claus, hij was zo onder de indruk van ons talent dat hij de dirigent in het oor fluisterde ''jullie verdienen de titel koninklijk''

Toen wij in 2002 ook nog gevraagd werden om op ons aller Schokland te komen zingen bij gelegenheid van het kennismakingsbezoek dat prinses Maxima en kroonprins Willem Alexander aan Flevoland brachten. Vonden wij het tijd worden om de titel koninklijk dan ook maar te gaan gebruiken.

.